Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Hollow Knight: Silksong θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5, PlayStation 4

*
Ο λογαριασμός του του PlayStation στο Twitter ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Hollow Knight: Silksong για PlayStation 5 και PlayStation 4. Το αναμενόμενο sequel του Hollow Knight του 2017 έχει ήδη ανακοινωθεί για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One (και μέσω Xbox Game Pass), Nintendo Switch και PC.

Όμως ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να διατεθεί πριν από τον Ιούνιο του 2023. Αυτό γιατί το Xbox & Bethesda Games Showcase του Ιουνίου του 2022 παρουσίασε τίτλους – όπως το Hollow Knight: Silksong - με κυκλοφορία μέσα στους 12 μήνες που ακολουθούν.


Στο Hollow Knight: Silksong παίζουμε ως η Hornet καθώς ανακαλύπτουμε ένα ολοκαίνουργιο βασίλειο, με πάνω από 150 νέους εχθρούς και περισσότερες ειδικές δυνάμεις. Ο τίτλος θα περιέχει και το Silk Soul mode, ένα επίπεδο δυσκολίας που αλλάζει δραματικά την εμπειρία του παιχνιδιού μετά από το πρώτο playthrough.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*